U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voorspeel-middag   2018

in Café-zaal d'r Bok

Op 4 november j.l. vond alweer de 9e editie plaats van de voorspeel-middag van de leerlingen van de DSH club. Na een lekkere kop koffie en limburgse vlaai werd er gespeeld door de DSH club, individuele spelers en groepjes. Het was een geweldig succes.Met begeleiding van René en slagwerker Jan Hordijk werd er muziek gemaakt. Zeer veel afwisseling en een hoog niveau werd het aanwezige publiek voorgeschoteld.

Voor een zeer leuke verrassing zorgden de dames van de DSH club door zich allen te presenteren in eenzelfde outfit. Prachtige dirndl's en een hele mooie geste naar de club.

Aan het eind van deze geweldige middag werd er in de avond nog door een grote groep lekker Grieks getafeld bij El-Greco als afsluiting..

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de muzikale inzet en gezelligheid.Met zijn allen hebben we weer een top middag neergezet. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst. Ook de hechte clubband is geweldig om te zien.

Nogmaals bedankt

René

 

 

Foto's voorspeelmiddag

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?