U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op zaterdag 4 februari was er gelegenheid tot feliciteren van Lucas als jeugdprins van Schaesberg. Als verrassing  was de DSH club aanwezig om acte de Lucas te feliciteren. Het is een geweldige avond geworden. Fijn dat wij met zo'n grote groep dit optreden mochten verzorgen, natuurlijk  vergezeld van onze trouwe schare supporters. Fantastisch ook dat John ( toetsen ) en Dion ( gitaar) ons muzikaal ondersteund hebben. verder een extra woord van dank aan Werner en Jo voor het sponsoren van de mooie hoede, Marjo voor de organisatie en het regelen van de kadootjes en Esmée voor de leuke ideeën om er een geslaagde avond van te maken.

Na onze plichtplegingen gaf René samen met een tubaspeler nog een spetterend optreden en kreeg de zaal totaal op z'n kop gezet

Kortom, nogmaals een geweldige avond, waarbij maar weer eens blijkt wat een geweldige club de DSH club is, en waarom iedereen blij is om hiervan deel uit te mogen maken.

Foto's van de avond en verdere activiteiten ( voor filmpjes zie subpagina)