U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voor de leerlingen van de DSH school René Slapak.

In 2010 hebben wij een club opgericht en wel de Dreiländer Steirische Harmonika - club. Inmiddels bestaan we sinds 2023 alweer 12,5 jaar en zijn we uitgegroeid tot het grootste Steirische Harmonika orkest van de euregio.

Het is als leerling geen verplichting om bij de harmonika club te komen. (je kunt het zien als een extra les). Hierin ben je geheel vrij. Het is wel een verplichting leerling te zijn van de DSH school, als je lid van de harmonika club wil worden. (Dus alleen exclusief voor leerlingen van de DSH school)
Wij geven dit even aan omdat er toch geregeld nog vragen komen van andere Steirische Harmonika spelers buiten de DSH school om.

Als men lid wil worden van de DSH - club kan men eerst eens vrijblijvend komen kijken op een van de datums die vermeld staan op de agenda op het infobord in het leslokaal van de DSH school René Slapak, maar natuurlijk ook op onze website.
Repetitie lokaal : Cafe zaal het Streeperkruis - Landgraaf
De contributie bedraagt € 6,50- per maand.
 
Iedere drie weken is er een gezamenlijke repetitie avond onder begeleiding van René Slapak. Deze avond vindt een keer in de drie weken plaats op maandag en duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur. Van 19.00 tot 20.00 uur repeteert de beginnersgroep, van 20.00-21.00 uur de gevorderde groep en van 21.00-22.00 uur de selectiegroep. Tussendoor is twee keer een korte pauze van 15 minuten voor een drankje en een praatje.
 
Wij organiseren bijna ieder jaar een DSH clubfest,  een BBQ,  een Music Clinic, een DSH voorspeeldag en een kerstaktiviteit. Ook gaat de DSH club een keer in de twee jaar op muziekreis naar Bayrischer Wald.
 
Voor sommige activiteiten waar ook gezorgd wordt voor de inwendige mens vragen wij een bijdrage. Sinds 2023 is er ook een fanclub waarbij de lidmaatschapscontributie ook
€ 6,50- per maand bedraagt. Leden en fanclubleden krijgen reducties op merchandise en evenementen.
 
René Slapak (muzikaal leider DSH-club)